Servicii dedicate companiilor

Cantine in fabrici

Sustinem companiile cu peste 100 de angajati care aleg sa asigure in cadrul locatiei de lucru un mediu pentru mic dejunul sau pranzul angajatilor. Colaboram atat cu companii care au deja o cantina si doresc sa schimbe furnizorul de mancare cat si cu cele care intentioneaza sa creeze acest spatiu in incinta.

Pranzul angajatilor

Fidelizarea angajatiilor se poate face in numeroase feluri iar unul dintre ele este sa le oferiti o masa calda in fiecare zi. Fie ca vorbim despre angajati zilieri sau despre angajati permanenti va putem oferi meniul zilei sau orice alte preparate zilnic pentru satisfactia acestora.

Sala pentru conferinte

Sunteti in cautarea unei locatii pentru o conferinta? Va punem la dispozitie sala de evenimente din orasul Recas cu o capacitate de 200 de persoane sau restaurantul din Remetea Mare cu o capacitate de 70 de persoane. Acestea se pot inchiria cu sau fara serviciul de catering inclus.

Catering

Asiguram toate cele necesare unei conferinte sau petreceri corporate reusite indiferent de locatie. De la corturi, mese, scaune, vesela, ospatari si pana la finger food, platouri sau meniuri personalizate. Pentru mai multe detalii va invitam sa sunati la 0721 531 546.

Finger Food

Pentru evenimentele dinamice ca si deschideri de magazine sau lansari de produse va oferim platouri de finger food unde invitatii se pot autoservi de la bufetul suedez cu diferite preparate de mici dimensiuni pe care le pot servi fara tacamuri.

Platouri

Pentru evenimentele corporate asiguram platouri reci si calde. Puteti alege din sortimentele propuse de noi aici sau va putem oferi platouri personalizate in functie de preferintele voastre. Acceptam comenzi cu minim 24 de ore inainte si ne ocupam de livrarea acestora la locatia indicata.

Inchiriere vesela

In cazul in care decideti sa organizati un evenimen in incinta firmei va furnizam toata vesela necesara pentru 24 de ore. Puteti comanda farfurii de fel principal, supa si desert, pahare pentru apa, vin, sampanie si tacamuri pentru fel principal, supa, peste si desert.

Inchiriere mobilier

In cazul in care decideti sa organizati un eveniment in incinta firmei va furnizam mobilierul de care aveti nevoie: mese de 4 sau 12 persoane, scaune, fete de masa si huse pentru scaune. Asiguram transportul si aranjarea acestora la locatiile indicate.

Inchiriere ospatari

In cazul in care decideti sa organizati un eveniment in incinta firmei va furnizam ospatari pentru a servi invitatii atat cu mancare cat si cu bautura si pentru a-i conduce pe acestia la locurile lor. Va asiguram o echipa de ospatari profesionisti care vor desavarsi evenimentul companiei pe care o conduceti.