Servicii dedicate clientilor

 

Meniul zilei

Afisam zilnic meniul zilei pe acest website si pe paginile noastre de Facebook. Poti alege sa comanzi de la noi atunci cand iti face cu ochiul preparatul zilei iar daca vrei sa stii meniul pe toata saptamana accepta sa primesti notificari sau lasa-ne adresa ta de email. Iti vom trimite un singur email in fiecare luni.

Livrare

La noi livrarea si ambalajele sunt gratuite! Poti comanda in orice zi de luni pana duminica, ne straduim sa ajungem in cel mai scurt timp cu comanda ta. Suna la cel mai apropiat restaurant Jack si intreaba daca exista o comanda minima pentru a livra in zona ta.

Terasa

La restaurantul Jack din Remetea Mare am amenajat o terasa cu o capacitate de 50 de locuri unde te asteptam in fiecare zi calduroasa. Poti rezerva mese aici daca ai un eveniment pe care vrei sa il sarbatoresti sau pur si simplu sa te relaxezi cu mai multi prieteni.

Catering

Ai un eveniment pe care vrei sa il organizezi intr-o locatie diferita de ale noastre? Iti aducem tot ce ai nevoie  de la corturi, mese, scaune, vesela, ospatari si pana la finger food, platouri sau meniuri personalizate. Pentru mai multe detalii poti suna  la 0721 531 546.

 

Finger Food

Ai invitati la inaugurarea casei tale, ziua copilului sau aniversarea ta? Noi iti aducem platouri de finger food unde invitatii se pot autoservi cu diferite preparate de mici dimensiuni pe care le pot servi fara tacamuri. La final totul ramane curat.

 

Platouri

Ai invitati la masa? Venim noi cu platouri reci si calde. Poti alege din sortimentele propuse de noi aici sau iti putem oferi platouri personalizate in functie de preferintele tale. Acceptam comenzi cu minim 24 de ore inainte si ne ocupam de livrarea acestora la locatia indicata.

 

Ziua de nastere

Pentru ziua ta de nastere poti alege sa rezervi cateva mese la unul din restaurantele noastre, sa inchiriezi integral restaurantul din Remetea Mare sau cel din Recas iar daca ai mai multi invitati iti punem la dispozitie sala de evenimente din Recas. Poti alege sa ii serveti pe invitatii tai cu platouri sau orice alte meniuri personalizate.

Nunta

Pentru nunta visurilor tale iti punem la dispozitie sala din Recas. Poti invita pana la 250 de persoane si va puteti bucura impreuna de o locatie de exceptie cu un sistem de sonorizare profesional si un sistem de iluminare spectaculos. De asemenea poti alege din catalogul nostru de meniuri cel care ti se potriveste cel mai bine.

Botez

Pentru botezul copilului tau iti punem la dispozitie sala de evenimente din Recas cu o capacitate de 250 de persoane, sistem de sonorizare si iluminare profesional, recent modernizata. Poti alege din catalogul nostru de meniuri sau poti cere un meniu personalizat.