Sâmbătă am avut plăcerea să organizăm un savoros eveniment în parteneriat cu Cramele Recaș și Porsche Timișoara.  Totul a pornit de la campania noastră dedicată consumului responsabil de alcool la cină și combaterii conducerii în stare de ebrietate. Datorită entuziasmului manifestat în jurul acestei campanii am decis să ne unim forțele împreună cu partenerii noștri și să organizăm un eveniment de degustare a vinului.

Astfel am invitat la această serata apropiați ai restaurantului, manageri ai multinaționalelor din zonă și furnizori și am pregătit un meniu care să se potrivească asemeni unei manuși tipurilor de vin pe care urma să le degustăm. Acestea au fost furnizate de către Cramele Recaș care a adus patru sortimente la degustat și a realizat o prezentare de zile mari savurată de toți invitații.

Porche Timișoara a completat formula prin faptul ne-a pus la dispoziție cele mai noi modele Audi pentru transportul invitaților la acest eveniment.

Iar noi, împreună cu cei de la Cramele Recaș am creat un meniu special dedicat fiecărui tip de vin. A fost o ocazie perfectă să ne destindem împreună, să gustăm delicii, am avut și câteva momente de muzică live și de dans. După această experiență de succes suntem pregătiți să oferim momente similare grupurilor corporate care doresc să organizeze pentru angajați sau delegații serate speciale.

La mulțumim partenerilor noștri, Cramele Recaș și Porsche Timișoare pentru asocierea în realizarea primului eveniment din seria celor ce vor urma.